Akut däckbyte på min resa

Hej på er och god morgon! Nu är det en ny dag och det innebär nya tag och ny, positiv energi. Anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att jag fick en sådan otroligt bra hjälp igår när jag var ute och åkte med bilen. Jag fick åka in till en däckverkstad som jobbar med bland annat däckbyte i Örnsköldsvik.

Jag har vart ute på en roadtrip i några dagar nu, och nu är det dags att åka hem. Men igår när jag var ute och körde med bilen så small det till i däcket, och då insåg jag att jag hade fått punktering. Jag var tvungen att ta mig till närmsta bilverkstad som kunde hjälpa mig med däckbyte i Örnsköldsvik där jag var för tillfället. Som tur var hittade jag då Nordquist Drifting Team som kunde hjälpa mig, och det gick väldigt snabbt och smidigt vilket jag verkligen är tacksam över. Tänka sig att man kan få sådan bra hjälp när man är i nöd av det. Så jag vill med detta inlägg rekommendera er denna däckverkstad som jobbar med exempelvis däckbyte i Örnsköldsvik. De gjorde allt så snabbt och smidigt och det gjorde att jag kunde åka vidare på min resa tack vare dem. Jag tror att det var allt för idag, men ni får ha det så bra tills vi ses nästa gång, och ta hand om er och era nära och kära. Glöm inte att ni är bäst och att ni hjälper mig att driva denna blogg. Kram på er mina fina läsare!