Kvalitativ reiki i Umeå

Varmt välkomna ska ni vara till mig. Nu är jag äntligen tillbaka med ett nytt inlägg som kommer handla lite om min hälsa och vad jag har gjort den senaste tiden. Jag har inte mått så bra och ni kanske har märkt av det, vilket inte är meningen alls. Jag undrar nu om ni vet något bra ställe som erbjuder reiki i Umeå, jag har hört talats om Karin Holm Esoterisk Konsulting som kan erbjuda detta, men jag vill veta er åsikt. Har ni någon gång gått dit på reiki i Umeå? Hur var det? Vad gick ni igenom? Upplevde ni att det hjälpte?

Jag tror verkligen att detta är någonting som kan få mig att må lite bättre, men som sagt vill jag veta era erfarenheter och åsikter. Vi alla mår dåligt i perioder, och jag tycker att det är helt okej, för man är ju inte mer än människa. Jag vill i alla fall att det ska gå uppåt och det är anledningen till att jag frågar er om ni vet någon som erbjuder bra och kvalitativ reiki i Umeå. En bra början på min resa att bli piggare och må bättre är att jag har börjat träna det jag alltid har tyckt vart roligt och det har börjat hjälpa mig en del faktiskt. Det var allt jag hade att erbjuda idag, så jag kommer nu börja avrunda detta inlägg, men ni behöver inte oroa er, jag kommer snart ut med ett nytt inlägg till er. Glöm inte kommentera om ni har vart hos Karin Holm Esoterisk Konsulting och berätta gärna om era erfarenheter där ifrån. Kram på er mina fina läsare, och glöm inte att ta hand om er.