JP Bygg & Montage

God morgon, god morgon! Välkomna tillbaka för ännu ett inlägg på min lilla allmänna blogg. Den senaste tiden har det hänt ganska mycket grejer, och jag känner att det har vart så mycket att skriva om så att jag inte vet vart jag ska börja. Men nu har jag bestämt mig och jag ska berätta om ett företag vid namn JP Bygg & Montage som arbetar med olika sorters bygg i Helsingborg och Landskrona med omnejd.

Varför jag vill ta upp detta företag är för att jag tycker att de är värda en hyllning för deras fantastiska arbete. Jag och min fru hade bestämt oss för flera år sedan att köpa en större stuga vid kusten så att man kan åka dit på semestern och slappna av på riktigt. Vi kollade i flera år efter den perfekta stugan, men vi hittade ingen. Det slutade med att vi köpte en liten stuga som behövde en stor renovering, och då fock vi hjälp av JP Bygg & Montage som jobbar med bygg i Helsingborg bland annat. De har då hjälpt oss ganska länge med att renovera denna stuga så att den blev snygg och modern, och vi kunde inte bli mer nöjda med resultatet som vi har fått. När vi väl åker ner till stugan nästa gång kan jag ta en bild och lägga upp åt er, för den är väldigt fin att titta på. Så om ni bor i närheten och behöver hjälp av ett företag som arbetar professionellt med bygg i Helsingborg så är det JP Bygg 6 Montage som ni ska höra av er till. Det var allt för idag, men ni får ha det så bra så ses vi när vi ses. Kram.